"Loading..."

Skal reise jorda rundt med hele familien!

Posted: July 24, 2017

Tusenvis følger livet til denne travle og glade jenta fra Drammen. Amhy, eller Anne Merethe som hun egentlig heter, tar følgerne sine med på turer og kjoleshopping, viser frem sminkerutinene sine og forteller historier. Nå skal jenta ut i den store verden, faktisk nesten hele verden, i et helt år med familien! Vi måtte derfor ta en liten avskjedsprat- og shoot med henne:

– Hallo Amhy, hvordan er sommeren?

Sommeren er kjempebra! Helt klart min favorittårstid! Jeg har allerede vært i 8 land utenfor Skandinavia i sommer så jeg har holdt det gående for å si det slik! Møtte på litt korrupte politifolk i Bosnia, men ellers har alt gått veldig fint.

– Hvordan ville du beskrevet deg selv? Hvem er du, egentlig?

Jeg er ei jente på 22 år fra Drammen som elsker folk, reise og fine ting! Jeg har en tendens til å havne på mange rare steder og har alltid en god historie på lur! Noe ikke alle vet om meg er at jeg gikk Forskerlinja på vgs og at jeg elsker Game of Thrones! Ellers er musikk min største lidenskap og jeg elsker å være med folk som får meg til å le!

– Nå skal du på en stor verdensreise, gleder du deg?

Ja!! Hallo! Det blir helt sykt! Har nesten ikke gått helt opp for meg enda! Å prøve å pakke en koffert for ett helt år en faktisk noe av det vanskeligste jeg har gjort!

– Med hele familien? Hvordan ordnet dere det?

Ja! Eller ikke lillebror da, men han kommer mye på besøk. Lillesøstra mi skal ha hjemmeskole og både mamma og pappa har jobber som gjør det mulig å reise. Mamma har gjort en helt utrolig jobb med å planlegge det hele – foreldra mine er veldig kule som du skjønner! Det har lenge vært en drøm å gjøre noe slik, og nå passet det så de grep sjansen!

REISERUTEN: Europa, Sri Lanka, Maldivene, Filippinene, Australia, New Zealand, Argentina, Uruguay, Galapagos-øyene, Peru, Chile, Costa Rica, Bahamas, USA.

– Hvilket land gleder du deg mest til å besøke?

Oi!! Vi skal jo bare besøke drømmesteder så er vanskelig å velge! Men jeg gleder meg veldig til Filippinene! Dit har jeg lenge hatt lyst til å reise! Skal være helt utrolig å snorkle der, jeg er ikke så flink på å ligge stille å sole meg så jeg er alltid i vannet!

– Hvem og hva kommer du til å savne mest?

Jeg kommer helt klart til å savne kjæresten min Nils mest, han flytta til Drammen fra Sverige pga meg så blir litt rart å reise fra han ett år! Ellers blir det veldig trist å si farvel til gode stabile Telia 4G nett er jeg redd!

– Du kommer vel til å dokumentere hele reisen på Gobi?

Hehe helt klart! Jeg har faktisk aldri hatt et helt år fri uten å gjøre noe siden jeg var 5 år! Så jeg kommer til å ha masse tid til å poste på Gobi! Jeg skal begynne å vlogge også på Facebook under navnet AmhyTravel så kommer til å være masse aktiv så lenge internettilgangen tillater det!

– GOD TUR! Vi kommer til å sitte i Gobi House og følge med hver dag!

Følg hverdagen og reisen til Amhy på Gobi. Tilgjengelig i App Store og Google Play. Vet du om en story på Gobi som fortjener å skinne? Ta kontakt med @itspetertime på petter@gobiapp.com.

Posted: July 24, 2017